PG-bottle Pearly gold

Æblesodavand af højeste kvalitet produceret på det traditionsrige Schweiziske Mosterei Möhl AG. Æblesodavanden består af 60 % ren æblesaft og 40 % mineralvand tilsat naturlig kulsyre. Pearly® Gold er hverken tilsat sukker, sødemidler eller andre tilsætningsstoffer. En vitaminrig og kalorielet drik, der er sundt alternativ til traditionelle sodavand.

 

Mosteri med stolte traditioner

Mosteri Möhl ligger i det kendte æbleområde St. Gallen nær
Bodensøen. Mosteriet har eksisteret siden 1892 og har idag omkring 40 medarbejdere. Æblerne vokser på egnen omkring Mosteriet og saften udvindes af friskplukkede og solmodne æbler under strenge kvalitetskrav. Mosteriet arbejder løbende meget tæt sammen med de lokale æbleavlere, således at den rette sammensætning af æblesorter altid svarer til de ønsker og behov som Mosteriet har. Det er altafgørende for at opnå den meget fine smag som er kendetegnende for disse produkter uden brug af kunstige smags og tilsætningsstoffer.
Mineralvandet er fra kilden Passugger, der er een af de mest kendte kilder i Schweiz. Den blev opdaget for omkring 400 år siden og ligger i et uberørt, naturskønt område. Mineralvandet indeholder en unik sammensætning af mineraler, der styrker og vitaliserer. Mineralvandet tilsættes kulsyre på mosteriet. Kulsyren er en naturlig kulsyre, der udvindes under produktion af mosteriets alkohol-holdige produkter.